Ondernemerscoach

Benieuwd wat dit voor jou kan betekenen?

Wil je meer weten over Jan?

Coach voor ondernemers

Als eigenaar wil jij soepel op veranderingen inspelen en jouw bedrijf vooruit helpen.

Ondernemerscoach Jan de Reus

Op weg naar jouw bedrijfs- of privé doel krijg je te maken met ontwikkelingen die je niet had voorzien. Je hoeft dit niet allemaal zelf op te lossen. Als ondernemerscoach help ik jou de zaken te overzien, in te zien welke veranderingen er nodig zijn en zo kan jij de juiste keuzes maken.

Mijn aanpak is methodisch, meelevend, maar kan soms ook confronterend zijn. Waarom zou jij blijven doen wat je deed? Pak jouw kans om te groeien naar de beste versie van jezelf. Ik werk planmatig omdat ik geloof dat ‘failing to plan, is planning to fail’. Klik op de link om een voorbeeld plan te bekijken.

Je kan Jan direct mailen

Ondernemerscoach de reusAls ondernemer begin je vanuit een passie omdat je iets wilt bereiken. Dan komt er vaak een fase in het ondernemerschap waarbij je nauwelijks vooruitgaat. Misschien ervaar je zelfs wel achteruitgang, of een periode waarin je steeds tegen dezelfde dingen aanloopt. Dit zijn zaken waar elke ondernemer of zzp’er mee te maken kan krijgen. Het lijkt wel alsof er iets onzichtbaars de groei van jouw onderneming in de weg staat. Maar wat? Of wie?

In de praktijk gebeurt het regelmatig dat ondernemers beseffen dat ze bepaalde activiteiten uitvoeren die eigenlijk niet bij hen passen, of ze realiseren zich dat hun persoonlijke aanpak tijdens de start en uitbouw, van de onderneming, goed werkte, maar dat er nu om een andere werkwijze gevraagd wordt. Tijdens onze gesprekken ga je ervaren waar jij écht goed in bent en waar je energie van krijgt.  Coaching helpt jou om (baanbrekende) keuzes te maken.

Op zoek naar een ondernemerscoach? Jan de Reus aan het woord

Wat is jouw uitdaging?

Zoek je naar een betere aansluiting met jouw team?

Wil je jouw natuurlijke managementstijl effectiever maken en weer connectie met jouw team krijgen? Dat vraagt om leiderschap. Samen gaan wij jouw doel bereiken. Omdat jij nog beter wilt zijn!

Bel Jan rechtstreeks

Ben je moe, of zelfs opgebrand?

Is er noodzaak om zaken anders aan te pakken? Dat kan! Ik laat je ervaren wat jij in je hebt. Op ontspannen wijze ga jij keuzes maken, waarmee jij weer energiek aan de slag kunt. Omdat jij nog beter wilt zijn!

Bel Jan rechtstreeks

Ben je uitgekeken op je wat je doet?

Wil je geen energie meer verspillen, maar werken en daardoor meer energie krijgen? Jouw situatie vraag om krachtige keuzes die ervoor zorgen dat jij jouw nieuwe doel bereikt. Samen gaan we jouw passie terug vinden. Omdat jij nog beter wilt zijn!

Bel Jan rechtstreeks

Word je moe van wat je doet?

Wil je geen energie meer verspillen, maar werken en daardoor meer energie krijgen? Jouw situatie vraag om krachtige keuzes die ervoor zorgen dat jij jouw nieuwe doel bereikt. Samen gaan we jouw passie terugvinden. Omdat jij nog beter wilt zijn!

Bel Jan rechtstreeks

Klaar om aan de slag te gaan?

Referenties over ondernemerscoach Jan de Reus

“De gesprekken hebben mij erg geholpen! Dit heeft mij erg goed gedaan en hier ga ik mijn hele leven nog wat aan hebben! Jan bedankt! Dank, dank, dank!!!”

Rene

“Ik ben blij om je op deze reis als reisleider te hebben gehad Jan. Je tempo is hoog en dat vind ik wel fijn, mocht je te snel gaan, dan kon ik op de rem trappen. Ik heb het als een fijn proces ervaren, ook al heeft het hier en daar pijn gedaan.”

Hans

“Ik ben blij met de behaalde resultaten. Ik heb in een relatief korte tijd grote en positieve ontwikkelingen door mogen maken op zowel persoonlijk- als professioneel vlak. Dankjewel Jan!”

Peter