Ondernemerscoach

Benieuwd wat dit voor jou kan betekenen?

Neem contact op

Coaching voor ondernemers in het MKB

Ben je ondernemer en wil je jouw onderneming naar het volgende niveau tillen, maar loop je vast bij het uitwerken van de volgende stappen? Als business coach en mentor help ik je met het realiseren van de groei van jou als ondernemer.

Mijn aanpak is methodisch, meelevend, maar kan soms ook confronterend zijn. Waarom zou je zaken op dezelfde manier blijven doen als het ook beter kan? Via een planmatige werkwijze zorgen we samen dat jij kan groeien tot de beste versie van jezelf.

Neem contact op

Wat kan een ondernemerscoach voor jou betekenen?

Ondernemerscoach de reusOf je nu een startende ondernemer,of al jaren zelfstandig ondernemer in het MKB bent – er komt een moment waarop je vast loopt in de dagelijkse beslommeringen. Een ondernemerscoach helpt jou om alles weer op de rit te krijgen. Samen gaan we kijken hoe we voldoening kunnen brengen in jouw werk en hoe we je bedrijf naar een hoger niveau kunnen tillen.

Heb je het besef dat zaken anders aangepakt dienen te worden om weer het beste uit jezelf en jouw bedrijfsvoering te halen? Het kan zijn dat je persoonlijke aanpak in het begin of tijdens de uitbouw van je onderneming goed werkte, maar dat het nu niet meer duidelijk is hoe je de benodigde volgende stap zet. Samen gaan we tijdens onze gesprekken achterhalen wat er écht speelt binnen jouw organisatie. Coaching helpt om de gevraagde energie terug te krijgen, zodat je de juiste keuzes kan maken in het zetten van de volgende stappen. Gedurende het traject werken we samen naar het gestelde doel toe – het laten groeien van jouw onderneming.

Op zoek naar een ondernemerscoach? Jan de Reus aan het woord

Waar help ik jou als ondernemer mee?

Coaching van je managementstijl

Leer effectiever managen om een betere connectie met je team te krijgen. Ik help je om vanuit strategisch leiderschap jouw doelen te verwezenlijken, zodat je nóg beter kunt zijn in wat je doet.

Bel mij direct

Strategisch advies op maat

Samen gaan we kijken hoe jij het beste de volgende strategische beslissingen gaat nemen voor jouw organisatie. Zo creëer je rust, structuur en kun jij weer goed zijn in wat écht van belang is – ondernemen.

Bel mij direct

Het hervinden van je passie

Heb je geen energie meer of heb je het gevoel dat je opgebrand bent? In onze gesprekken help ik je met het hervinden van je passie, zodat werken niet langer energie kost, maar energie geeft.

Bel mij direct

Hoe ga ik te werk?

Het coaching traject verloopt bij mij volgens een planmatige aanpak, waarbij we eerst gaan achterhalen wat jouw grootste bottleneck is. (Als business coach met jaren ervaring), wil ik eerst onderzoeken waar de knelpunten liggen binnen de organisatie, maar ook wat de kracht is van jou als ondernemer. Daar gaan we op voortborduren en een plan opstellen om de vereiste doelen te behalen. Hierbij kijk ik onder andere naar de strategie voor de marketing, maar ook naar het personeel en jouw persoonlijk leiderschap. Gedurende de uitvoering van het plan blijf ik je ondersteunen én, waar nodig, bijsturen. Zie mij als de compagnon zonder aandelen. Samen brengen we jouw bedrijf naar een hoger niveau!

Bekijk voorbeeld stappenplanNeem contact op

Klaar om aan de slag te gaan?

Referenties over ondernemerscoach Jan de Reus

“De gesprekken hebben mij erg geholpen! Dit heeft mij erg goed gedaan en hier ga ik mijn hele leven nog wat aan hebben! Jan bedankt! Dank, dank, dank!!!”

Rene

“Ik ben blij om je op deze reis als reisleider te hebben gehad Jan. Je tempo is hoog en dat vind ik wel fijn, mocht je te snel gaan, dan kon ik op de rem trappen. Ik heb het als een fijn proces ervaren, ook al heeft het hier en daar pijn gedaan.”

Hans

“Ik ben blij met de behaalde resultaten. Ik heb in een relatief korte tijd grote en positieve ontwikkelingen door mogen maken op zowel persoonlijk- als professioneel vlak. Dankjewel Jan!”

Peter