Bedrijfscoach

Strategie, organisatie en leiderschap

Meer weten over Jan?

Bedrijfscoach

Iedere dag beter – voor je bedrijf, klant, medewerkers en jezelf

Wat doet een bedrijfscoach?

“Mind the gap”, het is een waarschuwing die je vaak hoort in de metro in Londen. Omdat je niet in het gat tussen de trein en het perron wilt vallen, maak je een grote stap en vervolgt de trein zijn weg – met jou aan boord. Precies dat moment zie je ook in de levenscycli van bedrijven.

Elk bedrijf dat groeit, vraagt om aanpassingen in de organisatie. Het draait om het doorbreken van oude patronen en het vormen van nieuwe patronen – gericht op verandering en groei. Een bedrijfscoach helpt jou en je organisatie hierbij door je inzicht te geven in de veranderingen die nodig zijn om jouw onderneming succesvol te laten groeien.  Die groei, dat is eigenlijk de stap van het perron naar de trein.

Je kan Jan direct mailen

bedrijfscoach

Bedrijfscoach Jan de Reus

Na meer dan 35 jaar ervaring in het bedrijfsleven, helpt Jan de Reus nu als bedrijfscoach ondernemers om hun werkelijke potentie te benutten. Alleen zo wordt groei mogelijk. Als bedrijf, maar ook als ondernemer.

Werkwijze

Elke samenwerking met de Reus Coaching start met een snel scan. Zo bepalen we samen in welke groeifase jouw organisatie zich bevindt en waar eventuele bottlenecks zitten. Deze scan vertalen we vervolgens door in een plan van aanpak. In dit plan van aanpak formuleren we het ‘waarom’ en de probleemstelling, analyseren we interne en externe kansen en bedreigingen en bedenken we doelstellingen voor de groei van jouw bedrijf. Zo maken we jouw onderneming in maximaal negen stappen klaar voor de volgende groeifase.

Inzicht in veranderingen

Tijdens begeleiding door een bedrijfscoach krijg je als organisatie inzicht in de veranderingen die je nodig hebt om een succesvolle groei door te maken. Zo weet je wat je hebt gedaan, waar je naartoe gaat en welke successen je kunt vieren. En loopt het toch anders dan verwacht? Dan sturen we snel en eenvoudig bij.

Sterk leiderschap

Leiders die een bedrijfscoach inschakelen, zijn sterke leiders. Het vergt namelijk zelfbewustzijn om oude patronen te doorbreken en nieuwe patronen te creëren. Samen maken we keuzes die passen bij jou en je bedrijf. En die sterke leider? Dat ben jij. Het succes van je bedrijf is immers jouw succes!

Met welke uitdaging kan een bedrijfscoach jou helpen?

Je komt maar niet uit de startup fase

Je werkt hard, neemt geen vakantie maar blijft in de startup fase hangen. Om je heen zie je andere bedrijven wel doorgroeien en je vraagt jezelf af wat je verkeerd doet. Een bedrijfscoach kan jou en je bedrijf helpen om de startup fase te ontgroeien

Bel Jan rechtstreeks

Ik heb het gevoel stil te staan

Je hebt het gevoel dat je stilstaat, ook al zou je in de bloei van je leven moeten zijn. Ook vind je het lastig om de juiste balans te vinden tussen werk en privé. Een bedrijfscoach helpt je om betere keuzes te maken en zo meer balans te vinden

Bel Jan rechtstreeks

Ik haal geen voldoening uit mijn werk

Je hebt jaren hard gewerkt, een mooie carrière opgebouwd, maar je haalt geen of niet voldoende voldoening meer uit je werk. Samen met een bedrijfscoach kom je erachter wat jouw krachten en passies zijn en bepalen we jouw nieuwe doel

Bel Jan rechtstreeks

Ik zoek meer aansluiting met mijn team

Mis je de connectie met je team? En wil je een effectievere managementstijl leren? Een bedrijfscoach helpt je door middel van inzichten op het gebied van leiderschap om meer aansluiting met je team te krijgen

Bel Jan rechtstreeks

Ik overweeg mijn zaak te verkopen

Overweeg je de zaak te verkopen en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Maar twijfel je over wat bij jou past? Samen met een bedrijfscoach breng je jouw drijfveren in kaart en bepalen we jouw nieuwe bestemming

Bel Jan rechtstreeks

Ik ben uitgekeken op mijn werk

Krijg je geen energie meer van het werk dat je doet en zoek je meer uitdaging? Een bedrijfscoach kan je helpen om krachtigere keuzes te maken en nieuwe doelen te bereiken. Samen vinden we jouw passie terug

Bel Jan rechtstreeks

Klaar om aan de slag te gaan?

Referenties over Bedrijfscoach Jan de Reus

“Ook zonder grote "uitdagingen" en spanningsvelden is de coaching van Jan de Reus voor mij van grote waarde gebleken.

Door zijn prikkelende vragen, reacties en relevante opdrachten is mij nog duidelijker geworden op welke koers ik zit/zat en wat de toekomst in dat geval gaat brengen. Confronterend om e.e.a. vanuit een ander perspectief op afstand te bekijken, en daardoor nuttig voor koerscorrecties.

Bedankt voor je "anders om" blik, Jan. Zeer waardevol!”

John Dankers

“Bij de Reus Coaching word je gastvrij ontvangen.
Met de professionele en persoonlijke aanpak van Jan heb ik me durven te ontwikkelen tot zelfstandig professional met eigen inzicht in motivatie en kansen. Ik ben door de coaching een waardevolle ervaring rijker en ik heb hiermee nieuwe richting kunnen geven aan mijn ondernemerschap.”

Remco Schipper

“Jan is een geweldige coach! Zonder zijn begrip, luisterend oor en begeleiding had ik nooit gestaan waar ik nu ben. Hij weet door de juiste vragen te stellen je op het goede spoor te helpen en te houden. Niet te "zweverig", vooral praktisch en nuchter!”

Marike Knape